Technical Application Administrator

Technical Application Administrator
Company:

Ventura Systems Cv


Details of the offer

Ben jij een technologieliefhebber die graag de handen uit de mouwen steekt? In de rol van Technisch Applicatiebeheerder bij Ventura ben jij het verbindingspunt tussen onze gebruikers en externe consultants. Jij bent degene die de eerste lijn van support biedt bij problemen. Jij bent verantwoordelijk voor het onderhoud, beheer en indien mogelijk verbetering van diverse applicaties. Samen met je collega's werk jij aan het optimaliseren van onze processen. En mocht het nodig zijn, dan ben jij de back-up voor je team, bestaande uit een ICT-BI Developer Administrator en een Information Security Officer.
Je zult een uitdagende mix van taken hebben, waaronder:
Het technisch beheren van bestaande applicaties, zoals Autodesk Vault, Ridder iQHet verbinden van key-gebruikers met externe consultantsHet faciliteren, testen of uitvoeren van updates, soms buiten de reguliere werktijdenHet informeren van de organisatie over aanpassingen als gevolg van updatesHet beheren van Atlassian Jira en het aanpassen van workflows en maatwerkveldenWie ben jij? 
Wij zijn opzoek naar iemand die:
Ervaring heeft met SQL en scriptvaardigheden heeftKennis heeft van netwerken(Basis)kennis heeft van beveiliging en een security-mindset heeftMinimaal HBO-werk- en denkniveau heeftDe Nederlandse en Engelse taal goed beheerstStap jij bij ons in? Ventura Systems is de toonaangevende producent van innovatieve deursystemen voor het stedelijk vervoer. Onze producten worden wereldwijd geleverd aan vele gerenommeerde fabrikanten van bussen, autonome voertuigen en vrachtwagens. Wij zijn toegewijd aan het creëren van moderne elektrische deursystemen, voorzien van de nieuwste technologie, die voertuigen voor stedelijk vervoer verbeteren.
Wij worden gedreven door een passie voor het verbeteren van de kwaliteit van stedelijk vervoer en dragen zo bij aan het creëren van veiligere, groenere en slimmere steden. Dit doen wij door een combinatie van de nieuwste technologie, een flexibel productieproces en oog voor mens en natuur. Niet voor niets worden de Ventura deursystemen door onze klanten in de hele wereld ingezet.
Wat in 1994 klein begon, is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde organisatie met vestigingen in Bolsward, Duitsland, Amerika, Hong Kong en Australië en een servicenetwerk in vijf continenten. Vandaag de dag werken meer dan 200 professionals met veel enthousiasme en plezier bij Ventura Systems.
Wat bieden wij jou? Een internationale organisatie met constant oog voor innovatie welke volop in ontwikkeling is en waar je met ons mee mag bouwen en groeienSamenwerking op een professionele manier in een informele, no-nonsense omgeving waar open communicatie de boventoon voertEen job die elke dag nieuwe uitdagingen met zich meebrengtEen salaris dat bij jouw ervaring past en met je meegroeitGoede arbeidsvoorwaarden (Cao Metalektro)We geven je alle vertrouwen en mogelijkheden om je te ontwikkelenEen kleine, grote organisatie: klein genoeg voor gezelligheid, korte lijnen en de mogelijkheid voor jou om daadwerkelijk het verschil te kunnen maken en iedereen te kennen. Groot genoeg om een belangrijke speler te zijn in onze markt en volop aandacht te besteden aan innovatie en jouw persoonlijke ontwikkelingSolliciteer direct! Wil je direct solliciteren? Stuur dan jouw motivatie en CV naar , ter attentie van Mirjam Kip (Sr. HR Advisor). We kijken uit naar jouw sollicitatie en de kans om samen te bouwen aan de toekomst van Ventura Systems.
#J-18808-Ljbffr


Source: Talent2_Ppc

Requirements

Technical Application Administrator
Company:

Ventura Systems Cv


Sysadmin / Data Base Administrator / 4Gl Developer

We are seeking a tertiary qualified professional who can work in a team environment, with the ability to take ownership of projects as well as the capacity t...


From De Bortoli Wines - New South Wales

Published 19 days ago

Canobolas Rural Technology High School - Canteen Manager

Canobolas Rural Technology High School - Canteen Manager 35 hours per week 7.30-3pm School term only Cook/Chef Barista experience essential Manage a small te...


From Canobolas Rural Technology High School - New South Wales

Published 19 days ago

Director Of Information Technology

The Australian Human Rights Commission has an ongoing role for an EL2 Director of Information Technology.Working closely with the COO, this role provides vis...


From Clearcompany - New South Wales

Published 19 days ago

Director Cyber Security Operations

About the Agency The Australian Digital Health Agency (the Agency) is responsible for national digital health services and systems, with a focus on engagemen...


From Australian Digital Health Agency - New South Wales

Published 19 days ago

Built at: 2024-07-05T17:24:34.672Z