Manager, Clinical Operations

Manager, Clinical Operations
Company:

Pharmiweb


Details of the offer

Op zoek naar een nieuwe uitdaging ?
Je krijgt energie van het coachen van mensen?
Jij bent een geboren people manager ?
Dit is jouw kans !
ICON plc is op zoek naar een Clinical Operations Manager om het ICON-team (bestaande uit CTA's, CRA's, Start-Up Managers en Studie Managers) die bij onze klant werkt te ondersteunen.
Dit voor het team in België (Brussel), als ook voor het team in Nederland (regio Amsterdam).
Als Clinical Operations Manager ben je verantwoordelijk voor de werving, groei en ontwikkeling van onze medewerkers.
Dit doe je voor al onze collega's die binnen één van onze sponsors actief zijn.
In samenwerking met onze sponsor zorg je dus voor een goede werking van het ClinOps team.
ONZE SPONSOR Onze sponsor is een Amerikaans farma bedrijf dat vooral actief binnen oncologie .
Maar ook andere therapeutische gebieden zoals vaccines, gynaecologie, cardiologie, infectious diseases, hematologie, ... komen aan bod.
De studies bevinden zich in fase 2 en 3 .
De functie is remote, maar als Clinical Operations Manager zal je 1x maand naar het kantoor in Haarlem gaan en 1x naar Brussel.
Aangezien het grootste deel van het team zich in Nederland bevindt, gaat de voorkeur uit naar een Nederlandse kandidaat, maar sterke kandidaten in België worden zeker ook overwogen.
Je zal terechtkomen in een dynamisch Clinops team.
Er heerst een familiale sfeer.
JOUW JOB Managen en ontwikkelen van collega's : Ontwikkelt plannen ter ondersteuning van de groei en loopbaanontwikkeling Feedback-gesprekken, performance reviews, ... Communiceert team- en individuele doelen en verwachtingen het leveren van input voor salarissen, bonussen en nominaties voor promotie.
Bevordert een positieve en professionele werkomgeving die het beste talent aantrekt en behoudt, en levert diensten levert die de verwachtingen van de klant overtreffen.
Kan beoordelingsbezoeken met personeel afleggen zoals vereist door SOP's.
Verantwoordelijk voor resource planning : Evalueren van projecttaken en tijdlijnen en toewijzen van teamleden Geeft leiding aan medewerkers van Clinical Operations bij het verlenen van diensten aan cliënten Ervoor zorgen dat het personeel zijn verantwoordelijkheden vervult in overeenstemming met het beleid, de procedures, de SOP's, de ICH-GCP's, en andere relevante regelgeving Contacten onderhouden met andere functionele managers om consistentie binnen het bedrijf te waarborgen Handhaving van de bezetting van alle medewerkers van Clinical Operations binnen de doelstellingen van de afdeling JOUW PROFIEl: Je hebt vroeger als CRA gewerkt en hebt ook al ervaring in clinical trial management Je deed al ervaring op in line management taken binnen een lead CRA rol of project management rol Kandidaten die al ervaring hebben als een people manager binnen de pharma hebben een stapje voor Je hebt een hands-on mentaliteit, kan snel schakelen, resultaat gericht,... Je ben een vlotte communicator, die makkelijk een goede (vertrouwens)band kan opbouwen met de klant ONS AANBOD Homebased contract 0.8FTE is mogelijk in deze opdracht!
Boeiende projecten bij onze sponsor Veel variatie , veel leermomenten en vooral veel nieuwe uitdagingen Focus op work-life balance Aantrekkelijk salarispakket met bedrijfswagen ICON PLC Je maakt deel uit van een organisatie die is erkend als een van 's werelds toonaangevende Contract Research Organisations door middel van een aantal high-profile industrie awards.
Je komt te werken in zeer betrokken en professionele teams bij de sponsor maar ook binnen ICON plc.
Omdat je voor één sponsor kunt werken, krijg je de kans om diepgaande ervaring op te doen.
Je wordt ondersteund door onze ICON plc Operations Managers die ervoor zorgen dat je je tijdens je loopbaan bij ICON plc optimaal kunt ontwikkelen.
#LI-Remote #LI-VV1


Source: Talent_Ppc

Job Function:

Requirements

Manager, Clinical Operations
Company:

Pharmiweb


Hospital Pharmacist

Pharmacy Perth Full Time Slade Pharmacy Key PointsPermanent full-time position at Slade Pharmacy, located within Hollywood Private Hospital, WA.Develop your ...


From Icon Group - Western Australia

Published 8 days ago

National Indigenous Affairs Manager

BESIX Watpac is an Australian multi-disciplinary construction company, backed by a century of global expertise and financial strength. A wholly owned subsidi...


From Besix Watpac - Western Australia

Published 8 days ago

Treatment Room Team Leader | Bunbury | Full Time

The Company ForHealth Medical Centres is an industry leader in quality, accessible healthcare. We have a nationwide network of 70+ medical centres and 1300+ ...


From For Health Group - Western Australia

Published 8 days ago

Registered Nurse - Oncology/Haematology - Chemotherapy

Registered Nurse - Oncology/Haematology - ChemotherapyNursing - General Medical & Surgical (Healthcare & Medical) Join us for a rewarding career in Cancer Ca...


From Montserrat Day Hospitals - Western Australia

Published 8 days ago

Built at: 2024-10-07T15:21:41.297Z