Hr Adviseur
Company:

Myonex


Details of the offer

Voor onze afdeling Human Resources zijn we op zoek naar een enthousiaste
HR Adviseur voor minimaal 32 uur per week. Neem jij eigen initiatief, bruis je van de energie en ben je betrokken bij je collega's? Lees dan verder!
Het team
Het HR team van Fremantle is een jong, hecht en betrokken team. Het team bestaat uit zes collega's waarvan drie zich dagelijks bezighouden met recruitment. We staan midden in de organisatie. De dagelijkse dynamiek en de open cultuur zorgt er voor dat collega's regelmatig bij ons binnen lopen met vragen, maar ook gewoon voor een praatje waardoor geen enkele dag het zelfde is.
De rol
Als HR Adviseur bij Fremantle krijg je de kans om mee te bouwen aan een moderne HR (service) organisatie, terwijl je ook de dagelijkse hands-on taken oppakt. Je bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers met HR gerelateerde vragen, je faciliteert instroom, doorstroom en uitstroom van personeel en je pakt een actieve rol in het verbeteren en implementeren van HR processen in samenspraak met de HR Manager. Je doet dit door nauw samen te werken met jouw HR collega's, maar je zorgt ook voor goede afstemming met andere afdelingen zoals Communicatie, IT en Facility om zo de 'onboarding' van collega's of de uitrol van HR initiatieven goed te laten verlopen.
Wat ga je nu echt doen? Je zorgt ervoor dat nieuwe medewerkers een vliegende start kunnen maken binnen Fremantle door een feilloze onboarding (in systemen en 'live').
Je bent het aanspreekpunt voor medewerkers en management voor HR gerelateerde vragen. Dit gaat om praktische vragen, maar soms ook in een meer vertrouwelijke setting. Collega's moeten zich veilig voelen om aan jou hun verhaal kwijt te kunnen.
Samen met je HR collega's ben je verantwoordelijk voor de gehele personeelsadministratie in SD Worx/COBRA en de daaraan gerelateerde correspondentie en opvolging. Denk hierbij aan het invoeren en accorderen van mutaties, het bijhouden van personeelsgegevens, controle op vakantiedagen, enz.
Je werkt zelfstandig aan HR projecten (zoals advies voor invoeren van nieuw beleid of het optimaliseren van HR processen) en geeft daarover advies aan de HR manager.
Je werkt nauw samen met de HR medewerker en stemt dagelijks taken en verantwoordelijkheden af. Waar mogelijk bied je ondersteuning om nieuwe HR-processen te begrijpen en onderdeel te maken van de rol.
Als HR Adviseur weet je als geen ander hoe belangrijk het is om nauwkeurig en gestructureerd te werken. Je pakt vraagstukken zelfstandig op, maar weet ook de hulpvraag te stellen waar nodig. Je neemt initiatief om projecten op te pakken en komt met ideeën om nog efficiënter te kunnen werken.
Je hebt ervaring in een soortgelijke functie voor minimaal 2 tot 3 jaar en hebt bij voorkeur een HBO opleiding gedaan op het gebied van HR.
Je bent hands-on, brengt energie en stelt de juiste prioriteiten
Je bent communicatief vaardig, stressbestendig en je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.
Je hebt basiskennis van de HR wet- en regelgeving.
Je bent op korte termijn beschikbaar. Exacte startdatum in overleg
Wat bieden wij: Een marktconform salaris met 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.Je krijgt een Macbook in bruikleenJe krijgt een tegemoetkoming in de reiskostenJe bouwt pensioen op waarbij jij 1/3 van de premie betaalt en Fremantle de rest.Overige voorwaarden: Toegang tot OpenUp, een platform om te werken aan je fysieke en mentale gezondheid; krijg op een laagdrempelige manier toegang tot goede gesprekspartners en interessante workshops over belangrijke onderwerpen zoals energie, gezondheid of slaap
Makkelijke toegang tot het bijwonen van shows of producties die wij als Fremantle vol trots creëren.
1 vrij besteedbare dag per jaar die jij belangrijk vindt (bijvoorbeeld het Suikerfeest of een dagje Lowlands, met andere woorden een dag die echt belangrijk is voor jou!)
Mogelijkheid om deel te nemen aan een fietsplan via New Mobility Lease.
En uiteraard een mooie werkplek in Amsterdam!
Fremantle maakt producties met veel oog voor duurzaamheid en min mogelijk verspilling. Ons hele kantoor heeft groene energie en alle initiatieven/producties worden gemeten, zodat duidelijk is hoe duurzaam of groen een bepaald proces of productiewijze is.
Fremantle Nederland blijft groeien en daarom zijn we altijd op zoek naar talenten, zowel voor onze producties als voor de overhead teams zoals Finance, HR, Communicatie, Legal, IT.
Ken je Fremantle overigens nog niet goed genoeg, neem dan een kijkje hier .
Heb je zin om aan de slag te gaan? Solliciteer dan meteen. Je krijgt binnen een paar dagen altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan nemen we telefonisch contact met je op om een afspraak in te plannen!

#J-18808-Ljbffr


Source: Talent_Dynamic-Ppc

Job Function:

Requirements

Hr Adviseur
Company:

Myonex


Lead Auditor - Quality, Safety And Environmental Management Systems.

Obsequentia Pty Ltd is a JAS ANZ accredited body that conducts quality, safety and environmental certification audits across Australia. The major focus of th...


From Obsequentia Pty Ltd - New South Wales

Published 12 days ago

Mobile Quality Assurance Engineer

About The ABC The ABC is the nation's most trusted and independent source of Australian conversations, culture, and stories.With over 4,000 employees from di...


From Australian Broadcasting Corporation (ABC) - New South Wales

Published 12 days ago

Monday.Com Administrator

JO 13799 | Monday.com AdministratorStatus: Part-time (20 hours/week)Work Schedule: 9:00AM - 1:00PM AEST Monday to Friday                            7:00AM to...


From Remote Staff - New South Wales

Published 12 days ago

Kitchenhand

The Position Assisting our Chefs with food preparationCleaning and washing up the kitchen area and equipmentMaintaining a safe and hygienic work environmentA...


From Compass Group - New South Wales

Published 12 days ago

Built at: 2024-06-28T06:09:58.569Z