Engagerad Arbetsterapeut Till Björkbacken I Dalby Arbetsterapeut · Dalby, Björkbacken

Engagerad Arbetsterapeut Till Björkbacken I Dalby Arbetsterapeut · Dalby, Björkbacken
Company:

Förenade Care



Job Function:

Legal

Details of the offer

Björkbacken är ett vård- och omsorgsboende med somatisk inriktning belägen i natursköna Dalby. Boendet erbjuder 42 omvårdnadsplatser fördelat på tre enheter och drivs i uppdrag av Lunds kommun. På plats finns verksamhetschef, gruppledare, paramedicinare, sjuksköterska, Leva Livet inspiratör samt många engagerade undersköterskor och vårdbiträden.
Vi arbetar aktivt med vårt Leva Livet team som erbjuder våra boende ett rikt utbud av livskvalitetshöjande aktiviteter och social samvaro.
Vården präglas av en helhetssyn och grundtanken att de boende har förmåga att själv välja hur de vill leva sitt liv. Forenede Care värnar om kvalitet och god miljö för boende, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vår värdegrund: Ansvar-Engagemang- Omtanke.
ARBETSUPPGIFTER
Arbetsterapeutiska bedömningar och insatser. Ergonomi- och förflyttningsutbildning för övrig personal. Som arbetsterapeut hos oss är du en självklar och viktig medlem i ledningsgruppen, där du ständigt är med och påverkar och utvecklar vår verksamhet. Du har ett nära samarbete med fysioterapeut, sjuksköterska, verksamhetschef, gruppledare och omvårdnadspersonal. Du ser det som en naturlig del av ditt arbetssätt att arbeta tillsammans med omvårdnadspersonalen i handledande syfte.
KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad arbetsterapeut med erfarenhet inom äldreomsorg/geriatrik. Du är självständig med god problemlösningsförmåga. Du är innovativ, handlingskraftig, ansvarstagande, flexibel och har nära till skratt.
Vi söker dig som gärna har några års erfarenhet och är trygg i din roll som arbetsterapeut. Du trivs med att arbeta både med och för människor, har ett mycket gott bemötande och god samarbetsförmåga. Du har lätt att anpassa dig till nya situationer och personer. Arbetet kräver också att du har en god social förmåga och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
KRAV
Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datavana.
ARBETSTID/VARAKTIGHET
Vikariat minst 1 år då vår nuvarande arbetsterapeut ska vara föräldraledig.
Arbetstid förlagd dagtid måndag-fredag. 
LÖN
Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
TILLTRÄDE
Snarast enligt överenskommelse
SISTA ANSÖKNINGSDATUM
2024-02-09
ANSÖKAN
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.
KONTAKTPERSON
Emelie Borgström eller 0704-20 14 70

#J-18808-Ljbffr


Source: Jobrapido_Ppc

Job Function:

Requirements

Engagerad Arbetsterapeut Till Björkbacken I Dalby Arbetsterapeut · Dalby, Björkbacken
Company:

Förenade Care



Job Function:

Legal

Assoc Dir, Country Clin Ops - Greece/Lebanon/Turkey Country Head

Description Associate Director, Country Clinical Operations Syneos Health is a leading fully integrated biopharmaceutical solutions organization built to acc...


From Pharmiweb - Queensland

Published 17 days ago

Team Leader - Operational Audit And Compliance

With seven brands across the employee benefits, fleet management and disability support industries, MMS employs around 1300 people across Australia and New Z...


From Mcmillan Shakespeare Limited - Queensland

Published 17 days ago

Liability Claims Assistant

The 'Apply with SEEK' option will be utilized for International applicants, mainly Australia. If this does not apply to you please use the 'Apply' option.Tak...


From Sedgwick - Queensland

Published 17 days ago

Qualification Pathways Funding & Grants Lead

Company description: Goodstart is Australia's largest early learning provider. As a not–for–profit social enterprise, we exist purely to improve the lives of...


From Goodstart Early Learning - Queensland

Published 17 days ago

Built at: 2024-05-19T07:01:59.339Z