Controller
Company:

Norsk Hydro



Job Function:

Finance

Details of the offer

Ønsker du å gjøre en reell forskjell? I over hundre år har våre ansatte vært drivkraften bak å løse noen av verdens viktigste problemer – og vi håper du vil bli med å løse utfordringene i det neste århundret. Du bidrar til å påvirke vårt felles formål om å drive industriene våre og verden inn i en grønnere fremtid enten du jobber ved ett av våre resirkuleringsanlegg eller sikrer effektive prosesser for fornybar energi.
Hydro Aluminium Metal er en ledende leverandør av pressbolter, valseblokker, støpelegeringer, tråd og høyrenhetsaluminium med et globalt produksjonsnettverk med rundt 5000 ansatte. Vi har anlegg for produksjon av primærmetall i Europa, Canada, Australia, Brasil og Qatar, og gjenvinningsanlegg i Europa og USA. To tredjedeler av vår produksjon av primæraluminium er basert på fornybar energi.
Organisasjonen Commercial Technology i Hydro Aluminium Metal består av følgende enheter:
Forsknings- og utviklingsteamet med rundt 25 forskere, hovedsakelig lokalisert på Sunndalsøra.En laboratorieorganisasjon med rundt 45 teknikere/ingeniører lokalisert på Karmøy, Sunndalsøra og Michigan (USA).Hovedfokuset for Commercial Technology er å initiere/gjennomføre: Legering-/produktutviklingsprosjekterStøperiprosessutviklingsprosjekterProduktkvalifiseringsprosjekterRotårsaksanalyse/løsning for kvalitetsavvikEt viktig fokus vi har i arbeidet nå er å utforske nye muligheter det grønne skiftet gir oss ved å skape nye produkter som er basert på resirkulering. Dette skjer i tett samarbeid med kunder og sluttbrukere spesielt innen bil- og bygningsindustri, samt Hydro Aluminium Metall sin globale organisasjon. Teamet sitter på Hydro sin fabrikk i vakre Sunndalsøra - Nord-Europas største aluminiumsverk. Vi tilbyr et inspirerende arbeidsmiljø preget av profesjonalitet, kreativitet og godt samhold. Det er et fantastisk sted å jobbe.
Ansvarsområder: Sikre riktig rapportering av økonomiske tall.Sikre gode prosesser for fakturering og oppfølging av leverandørgjeld.Sikre gode prosesser og oppfølging av investeringsprosjekter.Kontinuerlig utvikle kvaliteten og effektiviteten i rapporteringsprosessen.Lede den årlige budsjettprosessen i Commercial Technology.Sikre implementering av nødvendige korrigerende tiltak i organisasjonen ved store budsjettavvik.Som en del av ledergruppen i Commercial Technology delta i felles ledelsesaktiviteter som strategi-/planleggingsprosesser, organisasjonsutvikling, møteorganisering, osv.En jobb der du betyr noe.For å lykkes med denne oppgaven er det viktig å legge til rette for et kollegialt miljø der forskjellene våre blir verdsatt som vårt største konkurransefortrinn. Et mangfoldig perspektiv gjør oss sterkere. Vårt globale program for mangfold, inkludering og tilhørighet lar oss utvikle en arbeidsplass med høy ytelse og inkluderende egenskaper der alle føler seg verdsatt.
Karriereutviklingen din er unik. Vi streber etter å gi deg den støtten du trenger for å oppnå ditt fulle potensial. Den globale utstrekningen vår, den inkluderende kulturen og den banebrytende teknologien vi bruker gir deg muligheten til å bygge en karriere i tråd med dine styrker og lidenskaper.
Bli en del av vårt globale konsern med over 30 000 personer, tilstedeværelse i 40 land og med fokus på omsorg, mot og samarbeid. I Hydro har du muligheten til å gjøre en forskjell i bransjer som betyr noe.
#J-18808-Ljbffr


Source: Talent2_Ppc

Job Function:

Requirements

Controller
Company:

Norsk Hydro



Job Function:

Finance

Senior Analyst Merger & Acquisitions

Reporting to the Senior Manager, Mergers & Acquisitions, this role supports the execution and analysis of M&A transactions and potential M&A and divestiture ...


From Tideri Jobbörse - Victoria

Published 7 days ago

Manager Financial Strategy

The City of Greater Bendigo is in the heart of central Victoria on Dja Dja Wurrung and Taungurung Country. Located just 90 minutes' drive from Melbourne, our...


From City of Greater Bendigo - Victoria

Published 7 days ago

Financial Controller - Civil Infrastructure

Our client, the largest multi-faceted and vertically integrated civil construction group across Australia, is in search for an experienced financial professi...


From Evoke Recruitment - Victoria

Published 7 days ago

Home & Investment Lending Manager - Cranbourne Vic

Department: AR Branch Network Division: Australia Retail Location: Cranbourne About UsAt ANZ, we're shaping a world where people and communities thrive, driv...


From Australia And New Zealand Banking Group Limited - Victoria

Published 7 days ago

Built at: 2024-10-07T08:26:34.037Z