Butikkselger Deltid 38% Dressmann Xl Fredrikstad, Østfoldhallen

Butikkselger Deltid 38% Dressmann Xl Fredrikstad, Østfoldhallen
Company:

Dressmann As


Details of the offer

Butikkselger deltid 38% Dressmann XL Fredrikstad, Østfoldhallen Vi leter etter vår nye kollega og superselger - kan det være deg? Hos oss jobber du med salg og service sammen med kunnskapsrike og gode kolleger. Du må være opptatt av kundene og like å sette sammen kombinasjoner av antrekk tilpasset hver enkelt og til ulike anledninger.
Vi backer og heier på hverandre og er gode venner – også på fritiden. Mange av oss har jobbet her lenge fordi vi trives så godt med varierte arbeidsdager, høyt tempo og ikke minst å oppnå salgsmål gjennom god service. Vi gleder oss til å komme på jobb hver dag og vi feirer alle suksesser sammen som et team.
Vi gleder oss til å høre fra deg!
Butikkselger og med i Dressmanns Talentprogram
"Jobben i Dressmann handler om salg, kunder og det å jobbe i team.Utrolig gøy å gjøre kundene fornøyd og nå salgsmål. Er med i Dressmanns Talentprogram som gir meg masse motivasjon og læring!"
"Elsker høyt tempo, det å selge og hjelpe kundene med å finne riktig antrekk. Beste følelsen er å gjøre kundene fornøyd! I tillegg har jeg verdens beste kolleger."
"Det er enkelt å glede seg til å gå på jobb et sted hvor det alltid er positiv stemning og hvor vi backer hverandre. Å jobbe i Dressmann gir nyttig læring og erfaring om både mennesker og business!"
Butikksjef
"Min rolle er å utvikle butikken og få det beste ut av hver enkelt i teamet. Utrolig gøy å få rekruttere sitt eget team, finne folk som utfyller hverandre og som lykkes sammen!"
utadvendt, sosial og setter alltid kunden først. engasjert, hjelpsom og har en svært positiv innstilling. en som trives med å jobbe i team og som setter vennskap på jobb høyt. fleksibel på arbeidstid, pålitelig og ansvarsfull. En unik kultur med godt arbeidsmiljø
Utvikling innen salg og service
Karrieremuligheter
God personalrabatt i alle Varners kjeder
Dressmann er en av Nord-Europas største kleskjeder for menn med over 400 butikker i 5 land. Kjeden tilbyr kolleksjoner for alle kvalitets- og prisbevisste menn med gode kjøp til både fritid, jobb og fest. I Dressmann gjør nærmere 2400 medarbeidere hver eneste dag en avgjørende jobb for at vi skal lykkes.
Dressmann er en del av motekonsernet Varner som består av flere profilerte kjeder; Cubus, Carlings, Bik Bok, Volt, Junkyard og Levi's Store. Virksomheten omfatter i dag 6 nettbutikker og over 1200 fysiske butikker i Norge, Sverige, Finland og Island.
1962 Frank Varner åpner sin første butikk i Thorvald Meyersgate på Grünerløkka i Oslo.
1965 Frank Varner åpner nok en butikk i Oslo og Trondheim.
1967 Dressmann-navnet blir lansert i forbindelse med ny butikkåpning i Skippergata i Oslo.
1997 Dressmann etableres i Sverige.
2021 Stolt hovedsamarbeidspartner til Leger uten Grenser.
#J-18808-Ljbffr


Source: Jobrapido_Ppc

Job Function:

Requirements

Butikkselger Deltid 38% Dressmann Xl Fredrikstad, Østfoldhallen
Company:

Dressmann As


Butikkselger Deltid Dressmann Triaden Lørenskog Storsenter

Vi leter etter vår nye kollega og superselger - kan det være deg? Hos oss jobber du med salg og service sammen med kunnskapsrike og gode kolleger. Du må være...


From Varner Ab - Queensland

Published 18 days ago

Quality Manager

Hervey Bay, Hervey Bay & Fraser Coast QLD Quality Assurance & Control (Construction) At John Holland, our purpose is simple, we transform lives with everythi...


From John Holland - Queensland

Published 18 days ago

Hr Officer

New Hope Group is a majority Australian-owned and operated diversified energy company which has been proudly based in South-East Queensland for more than 60 ...


From New Hope Group - Queensland

Published 18 days ago

Quality Assurance Lead

Quality Assurance Lead Westpac Banking Corporation Gold Coast, AustraliaQuality Assurance Lead Westpac Banking Corporation Gold Coast, Australia Posted 5 day...


From Efinancialcareers Ltd. - Queensland

Published 18 days ago

Built at: 2024-05-20T08:54:01.402Z