Technicus Elektrotechniek Warmteproductiecentrale

Technicus Elektrotechniek Warmteproductiecentrale
Company:

Eneco


Technicus Elektrotechniek Warmteproductiecentrale

Details of the offer

Engineering & Techniek
Technicus Elektrotechniek Warmteproductiecentrale
Eneco
Junior, Medior
Eneco - Utrecht
40 uur
Solliciteer
Technicus Elektrotechniek Warmteproductiecentrale in Eneco - Utrecht
Solliciteer
Je werkt aan het verduurzamen van onze energievoorziening
Je krijgt alle kans om je te ontwikkelen en door te groeien
Je werkt in een hecht team dat voor elkaar klaarstaat
Waarom kiezen voor Eneco?
Wij willen dat iedereen moeiteloos kan meedoen aan de energietransitie. Dat kan alleen als we klanten nog beter gaan helpen. Drempels voor ze wegnemen om te verduurzamen door te luisteren én te weten waar de klant nou echt behoefte aan heeft. Als kartrekker in de energietransitie heeft Eneco als eerste te maken met nieuwe duurzame energiebronnen en nieuwe manieren van energieopslag en -management.
Eneco Warmteproductie Utrecht beschikt over verschillende productie-eenheden, verspreid over de stad. De hoofdlokatie aan het Merwedekanaal is een historisch gegroeide, complexe industriële omgeving waar een ouderwetse teamgeest heerst. Op het terrein staan twee STEG-eenheden die elektriciteit en warmte produceren (450 MWe en 360 Wth). Ook bouwen we op dit moment aan twee biomassacentrales om de stadsverwarming te verduurzamen. In de stad staan negen warmte-overdrachtstations en vijf hulpwarmtecentrales.

Wat ga je doen?
Jij zorgt dat onze electrische installaties goed en veilig functioneren!
Als Technicus Elektrotechniek bij de afdeling onderhoud van Eneco in Utrecht ga je aan de slag bij een bedrijf dat zichzelf opnieuw aan het uitvinden is. Onze traditionele manier van elektriciteit en warmte produceren gaat de komende jaren op de schop. En dat betekent dat je hier een uitdagende job hebt in een veranderende omgeving.
Met alle kansen en mogelijkheden die daarbij horen.
De afdeling verzorgt het onderhoud van alle productie-installaties. Van de grootste gasturbines tot de warmteverdeelstations in de stad. Maar ook de twee biomassacentrales die nu in aanbouw zijn en vanaf volgend jaar gaan draaien. Samen met werktuigbouwers, meet & regeltechnici en procesautomatiseerders kijken we wat er speelt en hoe we het aanpakken. Als elektro'er werk je daarbij nauw samen met de Installatie Verantwoordelijke en zorg je ervoor dat onze elektrische installaties goed en veilig functioneren.

Je bent verantwoordelijk voor:
Het planmatig onderhouden van het elektrotechnische LS- en HS-gedeelte van de installaties.
Het uitvoeren van controles en inspecties en het verhelpen van eventuele storingen
Het zo nodig op operationeel vlak vaktechnisch leiding geven aan een wisselende groep medewerkers, zowel intern als extern.
Het controleren, inspecteren, onderhouden en repareren van LS- en HS-installaties
Het analyseren van storingsproblemen en zorgdragen voor een passende oplossing

Wat breng je mee?
Je kunt je nieuwe omgevingen en situaties snel eigen maken. Je hebt focus, lef en executiekracht. Hiermee weet je de beoogde doelstellingen te realiseren in een steeds sneller veranderende organisatie.
Je bent een teamspeler, kijkt graag over de grenzen van je eigen vak heen en vindt het leuk om mee te veranderen met Eneco.
Een afgeronde MBO 4 opleiding Elektrotechniek en een rijbewijs B.
Je hebt de bevoegdheid om elektrotechnische LS- en HS-installaties te schakelen. Of bent bereid dit te halen.
Je hebt een vakbekwaam persoon LS/HS persoonscertificaat NEN 3140 en NEN 3840. Kennis van de BEI BSP is een pre. Je beschikt over VOL-VCA of bent bereid dit te halen.
Uitstekende beheersing van het Nederlands in woord en geschrift. Goede kennis van Engels en redelijke kennis van Duits.

Wij hebben je veel te bieden:
Een bruto jaarsalaris tussen de € 34.000,- en € 47.000,- (jaarsalaris inclusief 8% vakantiegeld bij een fulltime jaarcontract), afhankelijk van kennis en ervaring.
Een vrij te besteden flexbudget van ruim 14%; bijvoorbeeld voor het kopen van extra vrije dagen.
OV vrij reizen abonnement (24/7 in heel Nederland).
Ouderschapsverlof, goede pensioenregeling en doorgroeimogelijkheden.
Goede communicatiemiddelen

Wij hebben je veel te bieden:
In een team met gedreven collega's die voor elkaar klaat staan
De afdeling onderhoud bestaat uit zo'n 30 gedreven technici met drie verschillende niveaus. Elke ochtend zitten we bij elkaar en nemen we de dag door. Wat staat er op de planning, wat zijn de bijzonderheden? Als team staan we voor elkaar klaar en denken we met elkaar mee. Als het rustig is, heb je hier een relaxte baan. En als er issues zijn, gaan we er met z'n allen tegenaan.
Eneco Warmteproductie Utrecht (Keulsekade 181) ligt op ongeveer een uur OV-en vanaf Amsterdam CS en Rotterdam CS.
Interesse?
Wil je meer weten over deze vacature bij Eneco? Twan van Gils, onze Manager Onderhoud beantwoordt met plezier jouw vragen via 06-16610473. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure bel je met onze Recruiter Kevin Wouters op 06-40971932
Meteen solliciteren? Dat kan natuurlijk ook, via ons recruitmentsysteem. Klik op de onderstaande button en stuur je cv met motivatie. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.


Source: Neuvoo2_Ppc


Area:

  • Other Jobs / Other Jobs - Crafts

Requirements

Related offers

Executive assistant

Shire of Esperance. Western Australia (WA), Esperance Executive Assistant This position provides confidential executive support to the Chief Executive Officer...


From Shire Of Esperance - Western Australia

Published 16 days ago

Hr business partner

Major Mining Operator 12 month fixed term contract Competitive remuneration on offer About us Tecside Group are the partner of choice for Contract Staffing and...


From Tecside Group - South Australia

Published 16 days ago

Coordinator recreation services – parental leave

Shire of East Pilbara. Western Australia (WA), Newman COORDINATOR RECREATION SERVICES – PARENTAL LEAVE Subsidised accommodation Relocation expenses Restricted...


From Shire Of East Pilbara - Western Australia

Published 16 days ago

Facilities coordinator

Johnathan Thurston Academy Taking employment back to basics. We simply introduce jobseeker to jobs! It's that simple. The Johnathan Thurston Academy, with...


From Johnathan Thurston Academy - Australian Capital Territory

Published 16 days ago