It Risk Manager Customer Organization

It Risk Manager Customer Organization
Company:

Eneco


It Risk Manager Customer Organization

Details of the offer

IT
IT Risk Manager Customer Organization
Eneco
Medior, Senior
Eneco - Rotterdam
40 uur
Solliciteer
IT Risk Manager Customer Organization in Eneco - Rotterdam
Solliciteer
Jij maakt vol deel uit van de energietransitie.
Jij zorgt dat business en IT in control blijven.
Jij bewaakt en borgt de IT risico's van Eneco.
Waarom kiezen voor Eneco?
Wij willen dat iedereen moeiteloos kan meedoen aan de energietransitie. Dat kan alleen als we klanten nog beter gaan helpen. Drempels voor ze wegnemen om te verduurzamen door te luisteren én te weten waar de klant nou echt behoefte aan heeft. Als kartrekker in de energietransitie heeft Eneco als eerste te maken met nieuwe duurzame energiebronnen en nieuwe manieren van energieopslag en -management.
De Customer Organization zorgt voor excellente dienstverlening aan al onze klanten met klantgerichte, efficiënte en snelle processen. Dat zorgt ervoor dat segmenten en Customer Services met elkaar in gesprek gaan over inzet en kostenbewuster werken. De digitale consument wil snel, met veel gemak, de juiste informatie verkrijgen. Om in deze dynamische omgeving te excelleren, is het cruciaal het risico landschap en de beheersing hiervan continu up to date te houden.

Wat ga je doen?
Jij draagt bij aan de totstandkoming van betrouwbare klantinformatie via efficiënte digitale kanalen, hiermee help jij de klant direct te besparen op energienota.
IT Risk Management geeft invulling aan het beheersen van de relevante IT risico's (beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van informatie) m.b.v. IT Governance Frameworks (COBIT en het Eneco IT Control Framework). Als risk manager ga jij samen met jou teamgenoten aan de slag met het verder optimaliseren van het risk and control framework van Eneco.
Jij hebt een positief kritische houding en bent zowel op operationeel en tactisch niveau van toegevoegde waarde.
Hiernaast ga je zowel in teamverband als zelfstandig te werk op basis van ons jaarkalender (risk management projecten).

Je bent verantwoordelijk voor:
Het uitvoeren van operationele IT risicoanalyses (heat charts) en het adviseren over te nemen beheersingsmaatregelen in het geval van incidenten.
Monitoring en regie ten aanzien van het adequate en tijdig opvolgen van incidenten (periodiek rapporteren aan het MT).
Het ondersteunen van de organisatie in de uitvoering van risk self assessment op o.a. processen, producten en projecten en het daaruit afleiden en monitoren van verbetermaatregelen.
Het gevraagd en ongevraagd signaleren en naar de organisatie inzichtelijk maken van relevante en of gewijzigde operationele en tactische IT risico's.
Het inspireren en stimuleren van collega's om veiliger en slimmer te werken.

Wat breng je mee?
Je kunt je nieuwe omgevingen en situaties snel eigen maken. Je hebt focus, lef en executiekracht. Hiermee weet je de beoogde doelstellingen te realiseren in een steeds sneller veranderende organisatie.
Dit alles vul je nog eens aan met:
Een afgeronde WO-opleiding (CISSP, CISM, EDP-audit en/of CISA).
3 - 5 jaar ervaring op het gebied van IT Risk/IT audit.
Expert kennis van de vakgebieden informatiebeveiliging, IT compliance management en risicomanagement.
Relevante ervaring in een internationale omgeving. Sterke mondelinge, schriftelijke en presentatievaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal.

Wij hebben je veel te bieden:
We belonen je met een marktconform salaris, afhankelijk van kennis en ervaring.
Een vrij te besteden flexbudget van ruim 14% (inclusief vakantiegeld); bijvoorbeeld voor het kopen van extra vrije dagen.
OV vrij reizen abonnement (24/7 in heel Nederland).
Ouderschapsverlof, goede pensioenregeling en doorgroeimogelijkheden.
Goede communicatiemiddelen, zodat je ook effectief thuis kunt werken.

Wij hebben je veel te bieden:
Een corporate die groot genoeg is om dingen voor elkaar te krijgen met de flexibiliteit en innovatiekracht van een startup.
Vanuit de Customer organization bedienen we de klant op één plek in de organisatie. De klant hoeft dan niet meer met verschillende afdelingen te overleggen - wij zorgen voor één loket/entree. Ook is helder wie verantwoordelijk is voor de klant: het betreffende klantsegment (B2C/SME of Corporate Accounts) binnen de Customer organization. Bij deze segmenten ligt het klanteigenaarschap. Om hun klanten goed te bedienen werken ze samen met specialisten van de expertisegebieden binnen de Customer organization; Marketing, Customer Digital en Customer Services.
Circa 750 mensen dragen dagelijks zorg voor een optimale service aan bijna 2 miljoen consumenten en MKB klanten voor de labels Eneco, Oxxio, Toon en Service en Onderhoud van CV ketels. Customer Services is verantwoordelijk voor eerste lijnsvragen, klachten, de marktprocessen zoals switchen, verhuizen en opzeggen, het bepalen van het energieverbruik voor de verschillende kanalen (factuur, online, inzichtdiensten), facturatie van Elektriciteit, Gas en Warmte en andere producten en diensten, het versturen van mails, brieven en nota's aan de klant, betalingsverwerking en incasso. Customer Services participeert in de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten zoals Toon en is verantwoordelijk voor de opvolging hiervan richting de klant.
Je komt te werken in een prachtig modern en licht gebouw, op een locatie die uitstekend bereikbaar is: op 2 minuten loopafstand van metro en treinstation Rotterdam-Alexander. (standaard tekst)

Interesse?
Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure bel je met onze Recruiter Jaap Beijerman, via 06-25565812.
Meteen solliciteren? Dat kan natuurlijk ook, via ons recruitmentsysteem. Klik op de onderstaande button en stuur je cv met motivatie. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.
Een online assessment en een (pre) employment screening maken onderdeel uit van onze selectieprocedure.


Source: Neuvoo2_Ppc


Area:

  • Call Center - Customer Support / Customer Service Manager

Requirements

Related offers

Core premier relationship manager

Some career choices have more impact than others. We’re looking for progressive minds who are driven and forward-thinking, who are open to different ideas and...


From Hsbc - South Australia

Published 16 days ago

Store manager - eg mitchelton

Store Manager - EG Mitchelton Store Manager | Euro Garages Australia Looking to ignite your career? Fuel your future with us! • Dynamic, market leading...


From Www.Thejobcoach.Com.Au - Queensland

Published 16 days ago

Business development manager

Company Description: At Red Hat, we connect an innovative community of customers, partners, and contributors to deliver an open source stack of trusted, high...


From Red Hat Software - South Australia

Published 16 days ago

Standard jobs officer

WesTrac is an equipment solutions company and one of the world's leading Caterpillar Dealerships. Operating in NSW, ACT and WA, we supply equipment solutions to...


From Westrac - South Australia

Published 16 days ago