Contract & Bidmanager

Contract & Bidmanager
Company:

Eneco


Contract & Bidmanager

Details of the offer

Sales
Contract & Bidmanager
Eneco
Medior, Senior
Eneco - Rotterdam
40 uur
Solliciteer
Contract & Bidmanager in Eneco - Rotterdam
Solliciteer
Jij werkt met de grootste accounts van Eneco.
Jij bent een lokale verbinder van de klantvraag naar de operatie van Eneco.
Jij maakt vol deel uit van de energietransitie.
Waarom kiezen voor Eneco?
Wij willen dat iedereen moeiteloos kan meedoen aan de energietransitie. Dat kan alleen als we klanten nog beter gaan helpen. Drempels voor ze wegnemen om te verduurzamen door te luisteren én te weten waar de klant nou echt behoefte aan heeft. Als kartrekker in de energietransitie heeft Eneco als eerste te maken met nieuwe duurzame energiebronnen en nieuwe manieren van energieopslag en -management.

Wat ga je doen?
Je bouwt gezamenlijk aan langjarige contracten met de grootste accounts in Nederland.
De rol van Contract & Bidmanager is in twee delen uiteen te zetten. Vanuit de Bidmanager rol ben je onderdeel van het dealteam voor langjarige contracten en vervul je de regierol in de totstandkoming van de benodigde documentatie voor een succesvolle tender, aanbesteding of offertetraject en coördinatie van alle benodigde interne goedkeuringen om de uitvraag en offerte te doen.
In dit traject betrek je stakeholders van de verschillende afdelingen om goed de uitvraag te doorgronden en de vertaalslag te maken naar de juiste productstructuur en bijbehorende randvoorwaarden.
Vanuit de rol van Contractmanager draag je zorg voor het borgen van de gemaakte afspraken uit het contract in de organisatie. In de verdere dienstverlening naar de klant ondersteun je de Strategisch Partnermanagers bij het oplossen van complexe issues die direct gerelateerd zijn aan het nakomen van contractafspraken en neem je deel aan het tactisch en operationeel overleg bij de klant. Ook signaleer je mogelijkheden om dienstverlening actief te verbeteren, processen te optimaliseren of kansen voor nieuwe dienstverlening.

Je bent verantwoordelijk voor:
Het verzamelen van alle benodigde documentatie ten behoeve van het offertetraject in afstemming met de juiste stakeholders.
Het opstellen van op maat ontwikkelde product- en contractstructuur inclusief de randvoorwaarden en prijsstelling in samenwerking met de Strategisch Partnermanager.
Het borgen, bewaken en overdragen van de contractuele afspraken (dienstverlening) binnen de interne organisatie.
Het signaleren, analyseren en optimaliseren van productverbeteringen en kostenreducties aan bestaande klanten.
Het realiseren van procesverbetering of dienstverlening in projectteams.

Wat breng je mee?
Je hebt steeds verschillende snelle leercurves doorgemaakt en je kunt je nieuwe omgevingen en situaties snel eigen maken door grondige analyse. Je hebt lef, een hoog energie niveau, een positieve instelling, executiekracht en durft de confrontatie aan te gaan, zodat je de beoogde doelstellingen realiseert in een steeds sneller veranderende organisatie.
HBO/WO werk en denk niveau, voorkeur technische bedrijfskunde of een financiële. opleiding. Daarbij minimaal 3 jaar ervaring met genoemde specifieke werkzaamheden.
Kennis van de energiemarkt is een pre en contractstructuren voor lange termijn contracten zijn een pre.
Je bent een verbinder en in staat om binnen de organisatie een goed netwerk op te bouwen.
Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.
Goed financieel inzicht en werkt gestructureerd / projectmatig.

Wij hebben je veel te bieden:
Een bruto jaarsalaris tussen de €57.000,- en €81.000,- (jaarsalaris inclusief 8% vakantiegeld bij een fulltime jaarcontract), afhankelijk van kennis en ervaring.
Een vrij te besteden flexbudget van ruim 14%; bijvoorbeeld voor het kopen van extra vrije dagen.
OV vrij reizen abonnement (24/7 in heel Nederland).
Ouderschapsverlof, goede pensioenregeling en doorgroeimogelijkheden.
Goede communicatiemiddelen, zodat je ook effectief thuis kunt werken.

Wij hebben je veel te bieden:
Een corporate die groot genoeg is om dingen voor elkaar te krijgen met de flexibiliteit en innovatiekracht van een startup.
Je komt te werken in een prachtig modern en licht gebouw, op een locatie die uitstekend bereikbaar is: op 2 minuten loopafstand van metro en treinstation Rotterdam-Alexander.
Je werkt vanuit de Business Line Corporate Accounts binnen Eneco Zakelijk in het team Strategisch Partner Management. Je spart daartoe veel met collega's van andere bedrijfsonderdelen. De sfeer is informeel en er wordt prettig en collegiaal samengewerkt. Daarnaast krijg je alle ruimte om je verder te specialiseren in je vakgebied en zijn er doorgroeimogelijkheden.
Je werkt in het bijzonder nauw samen met de Strategische Partnermanagers en afdelingen als Eneco Energy Trading, Treasury, Creditmanagement en Klantbediening, teneinde een juiste contractstructuur te kunnen vormgeven die aansluit bij de behoefte van de klant en mogelijkheden van de producten en processen binnen Eneco.
Interesse?
Wil je meer weten over deze vacature en informatie over de sollicitatieprocedure bel je met onze Recruiter Joey Tessers via 06-21968905.
Meteen solliciteren? Dat kan natuurlijk ook, via ons recruitmentsysteem. Klik op de onderstaande button en stuur je cv met motivatie. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.
Een online assessment en een (pre) employment screening maken onderdeel uit van onze selectieprocedure.


Source: Neuvoo2_Ppc


Area:

  • Other Jobs / Other Jobs - Crafts

Requirements

Related offers

Executive assistant

Shire of Esperance. Western Australia (WA), Esperance Executive Assistant This position provides confidential executive support to the Chief Executive Officer...


From Shire Of Esperance - Western Australia

Published 16 days ago

Hr business partner

Major Mining Operator 12 month fixed term contract Competitive remuneration on offer About us Tecside Group are the partner of choice for Contract Staffing and...


From Tecside Group - South Australia

Published 16 days ago

Coordinator recreation services – parental leave

Shire of East Pilbara. Western Australia (WA), Newman COORDINATOR RECREATION SERVICES – PARENTAL LEAVE Subsidised accommodation Relocation expenses Restricted...


From Shire Of East Pilbara - Western Australia

Published 16 days ago

Facilities coordinator

Johnathan Thurston Academy Taking employment back to basics. We simply introduce jobseeker to jobs! It's that simple. The Johnathan Thurston Academy, with...


From Johnathan Thurston Academy - Australian Capital Territory

Published 16 days ago